Redactie DIB

dinsdag 01 februari 2011 3 reactie(s)

Duiken is leuk! Laat het zien...

 

De titel van een nieuwe fotowedstrijd waarin we je uitdagen om te laten zien hoe leuk duiken is.

Een fotowedstrijd voor iedereen die het leuk vindt om foto's te maken.Met een spiegelreflexcamera, een compact camera of een mobieltje. Onder water én boven water. Een wedstrijd waarin niet de technisch beste foto wint, maar de foto die het best laat zien hoe leuk duiken is.


Natuurlijk, iedereen heeft zijn eigen reden om duiken leuk te vinden. Wij dagen je uit om te laten zien waarom jij duiken zo leuk vindt. Alleen vanwege alles wat je onder water tegenkomt? Of ook vanwege de gezelligheid rondom het duiken en snorkelen? Gezellig met de club duiken, het kleurige koraal, kinderen die spelenderwijs leren duiken, een manta die over je heen zweeft, het relaxte gevoel na een snorkelduik in een azuurblauwe zee, het biertje met je duikvrienden, de sepia's, de kick als je je achterover van de boot laat vallen, de nieuwjaarsduik, een school sardienen, je buddy die zich in zijn pak wurmt, een boot vol lachende mensen, enzovoort, enzovoort. Laat het ons zien!

De wedstrijd loopt tot en met 31 december 2011. Tijdens Duikvaker 2012 maken we bekend welke foto's in de prijzen vallen. Maar ook worden er maandelijks onder de inzenders leuke prijzen verloot.

Hoe het werkt?

Elke maand mag je maximaal 5 foto's insturen naar wedstrijd(at)duikeninbeeld.tv. Foto's moeten worden ingeleverd in resolutie van 72 dpi en mogen maximaal 800*600 of 600*800 pixels groot zijn (grotere foto's worden niet geaccepteerd).
De bestandsnaam van de foto bestaat uit voornaam_achternaam_x, Hierbij staat de x voor het volgnummer van de foto (voorbeeld: jan_pieters_1). De bestandsnaam mag alleen bestaan uit letters, cijfers en het underscore-teken. Wij vinden het leuk als je in de begeleidende mail ook vertelt waar de foto is genomen.
De volledige deelnamevoorwaarden vind je in de pdf die je hier kunt downloaden.

Laat zien hoe leuk duiken is....

  

 

Foto's van boven naar beneden: Karin Brussaard, Sorobon Beach Resort, Linda Ferwerda, Karin Brussaard, Leon Straver, Scuba-Academie

Wil je de inzendingen tot nu toe zien, klik dan hier.

De wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door:       


                                

 

                         

 
 

Waardeer dit bericht

Bezig met versturen...
Rating: 4.5 of 5. 29 vote(s).
Click the rating bar to rate this item.

Delen

 
 

Reacties

Assu ten+Winkel+(Octopus)26-10 , 25-02-11 21:19
ik houd van humor in de afbeeldingen(b.v.cartoons)
Ik ben 80jaar en oud duiker
Mijn bijdrage volgt.
Loes , 08-04-11 14:56
leuke foto's..ik ga ook eens even een poging wagen
Reinoud , 15-08-11 20:42
als je de maximale resolutie als maat stelt maakt de DPI instelling niet uit. (een maat is óf dpi en centimeter, óf een hoeveelheid pixels)

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan
Voer hier het woord in zoals getoond in de afbeelding. Dit is om spam tegen te gaan. Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Meer nieuws