Edwin van der Sande

woensdag 06 april 2011 8 reactie(s)

Het WK komt eraan!

 

Het WK onderwaterfotografie staat voor de deur. De Nederlandse en Belgische teams geven je vanaf nu regelmatig een update.

Eind mei barst het los, dan gaan 46 fotografen uit 25 landen deelnemen aan het CMAS WK onderwaterfotografie. Dit wereldkampioenschap, dat eens in de twee jaar wordt georganiseerd, speelt zich dit jaar in het zeewater rondom Bodrum in Turkije af. Vanuit België en Nederland strijden vier teams mee om die felbegeerde eerste plaats.

Dit is het eerste blogbericht over deze wedstrijd. De deelnemende teams gaan je hier op de hoogte houden van de voorbereidingen op en de belevenissen tijdens de wedstrijd. De Belgische en Nederlandse teams bestaan uit een fotograaf en een assistent c.q. model. Dit zijn ze:

  • Rudy Troch en Paule Vanmellaert (België)
  • Daan Delbare en Anouschka Mornie (België)
  • Paul Raps en Jan Paul Seijlhouwer (Nederland)
  • Ron Offermans en Edwin van der Sande (Nederland)

 

Presentatie van het Nederlandse team

Tijdens de Aquashot fotopresentatieavond op vrijdag 25 maart is de Nederlandse vertegenwoordiging gepresenteerd. Wellicht kunnen we beter zeggen dat de teams hier door de oude rotten zijn voorbereid op het WK. Eerdere deelnemers aan het wereldkampioenschap als Marion Haarsma, Pieter Rutten, Willem Kolvoort en Willem Gingnagel hebben aan de hand van foto’s en verhalen ervaringen en tips gedeeld. De boodschap is duidelijk… een hele serieuze wedstrijd met nog veel serieuzere concurrentie. We zijn gewaarschuwd!

 
WK Onderwaterfotografie Eind mei doen twee teams uit Nederland en twee teams uit België mee aan het WK Onderwaterfotografie in Turkije.
 

Waardeer dit bericht

Bezig met versturen...
Rating: 4.6 of 5. 14 vote(s).
Click the rating bar to rate this item.

Delen

 
 

Reacties

Fotoduiker , 06-04-11 12:17
Eerste plaats voor België, tweede voor de Hollanders, lijkt me een goede uitslag
eric , 06-04-11 18:14
veel succes
Loes , 06-04-11 19:02
moeten we al een fanclub beginnen?
Michiel , 06-04-11 22:13
Lijkt me een gelopen race, Alvast gefeliciteerd Paul en Jan Paul!
Richard ten Brinke , 07-04-11 08:23
3 facebook vriende paul, ron en edwin(plonskont) moet toch een 1e plaats waard zijn. maak er een mooie tijd van en geweldige fotos.
Henk , 07-04-11 09:33
Wanneer ik nu zo kijk naar de foto van 4 mannen met een vlag,0 dan vraag ik mij af, wie is nu de fotograaf en wie is het model???? ;-)
Volgens mij is Edwin dan de enige met lang haar, dus jongen jij hoeft je cap niet mee te nemen;-))
Ton van de Waerdt , 08-04-11 13:23
Ik wacht in spanning af, veel suc6 jongens.
Paul Raps , 14-04-11 17:01
v.l.n.r.: Paul (fotograaf), Jan Paul (model), Edwin (model), Ron (fotograaf)

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan
Voer hier het woord in zoals getoond in de afbeelding. Dit is om spam tegen te gaan. Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.