maandag 14 april 2008

Marijn en Bernadette en hun droogpak....eind goed?

 

In de afgelopen maanden heb je kunnen lezen waarom Marijn Blom en Bernadette van Drie voor hun droogpak kozen en hoe het hun daarna verging. Nog één keer vertellen ze hoe ze inmiddels over het droogpak denken.

«Na de perikelen met de lekkage in onder andere het kruis zijn de pakken terug geweest naar Dive2Gether. Het probleem bleek te zitten in de gebruikte lijm. Er was een verkeerde (te harde) soort geleverd.

De pakken zijn een kleine twee weken weg geweest voor reparatie waarbij Dive2Gether ze bij ons thuis liet ophalen en nadien weer heeft laten bezorgen.

Sinds de reparatie hebben we er zo’n 40 duiken mee gemaakt. In eerste instantie waren we behoorlijk voorzichtig met onze pakken omdat we een beetje bang waren dat ze weer lek zouden raken. Maar gelukkig bleek het tegendeel waar: ze hebben zelfs de Grevelingemeer en de Oosterschelde overleefd. We hopen dan ook dat het zo blijft en dat we veel plezier van onze pakken kunnen beleven. Wat flexibiliteit en mobiliteit betreft hebben we een prima pak. Binnenkort gaan we GUE-F doen en we kunnen met dit droogpak makkelijk bij onze kranen.

Na de nodige strubbelingen kunnen we dus eindelijk zeggen dat we geen spijt hebben van onze aankoop. Ieder pak heeft zo zijn eigen problemen, het onze had dat ook. We gaan er nu natuurlijk van uit dat we geen verdere problemen meer krijgen. Mocht dat wel zo zijn, dan blijkt dat Dive2Gether goede service levert en het pak binnen twee weken van een compleet nieuwe lijm laag voorziet.

Overigens is de afwerking nu ook vele malen netter dan voorheen. Zaten er eerst dikke klodders lijm op de naden, nu zijn die grotendeels verdwenen.

De rockboots waar we vorig jaar voor kozen, bevallen nog steeds uitstekend. Geen lekkage en ze geven voldoende bewegingsruimte bij de enkels. Ook met de frontrits zijn we heel blij. Dit vergroot onze flexibiliteit echt enorm. Je merkt gewoon niet dat je een droogpak aan hebt. Bij sommige skills kan een rugrits flink hinderen bij je bewegingen.

Het enige waar we nog niet over uit zijn, zijn drooghandschoenen. Deze staan nu boven aan het lijstje om eens te proberen. We horen er heel wisselende verhalen over.

Kortom we kunnen iedereen dit pak aanraden. De pasvorm mag dan niet 100% vergelijkbaar zijn met DUI, de prijs- kwaliteit verhouding is uitstekend! Let er wel op dat je, mocht je een Dive2Gether aanschaffen, geen blauw pak koopt. Dan word je mogelijk aan sproken met: ‘Hey smurf!’.»

 

Waardeer dit bericht

Bezig met versturen...
Not rated yet. Be the first who rates this item!
Click the rating bar to rate this item.

Delen

 
 

Reacties


CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan
Voer hier het woord in zoals getoond in de afbeelding. Dit is om spam tegen te gaan. Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.